PR cikk beküldés

Itt küldhetsz be te is érdekes oldalakat! Fontos, hogy csak minőségi oldalt küldj be azokat az oldalakat amelyek azért készülnek, hogy egy adott oldalt erősítsen nem fogadunk el, csak szép tartalmas weboldalt és leírást! Fontos, hogy az oldalon csak érdekes cikkeket fogadunk el viszont link nélkül, így ha csak egy unalmas cikket ír ami csak egy hosszú szöveg, képek  és szöveg formázás nélkül akkor bármikor elutasíthatjuk, amennyiben épít egy linket az oldalunkra szövegkörnyezettel akkor az elbírálásnál figyelembe vesszük! Értékes linket nem könnyű szerezni, erről az oldalról mindenképp értékes linket fog kapni és ha linket épít az oldalra azzal az ön linkje is tovább erősödik, a másolást és a nem 100%-ban egyedi szöveg írást mindenképp szeretnénk kizárni ezért minden szöveget ellenőrzünk, hogy szerepel-e már máshol!

  • A leírás minimum 2000 karakternek kell lennie
  • Fő képet kell feltölteni 940×400 as méretben (Nagyon fontos az oldal egységessége miatt!)
  • Nagyon fontos, hogy a cikket írd!!! Ne másold!!! Csak egyedileg írt cikket fogadunk el ami más weboldalon nem található meg, csak az idődet pazarlod ha másolással próbálkozol!
  • 1db linket helyezhetsz el a cikkben ami mutathat főoldalra vagy aloldalra is, több link esetében azonnal töröljük a cikket!
  • Helyezd el a Bővebben tagot a szöveg pár mondata után, a link csak a bővebben tag után kerüljön a szövegbe!

Pr cikk beküldés